INFORMATII GENERALE

Principalele directii de dezvoltare a companiei Active Trade SRL sunt - Calitate inalta, Pret accesibil si Servicii sigure.

Dreptul de autor pentru informatiile existente pe acest site este detinut de Active Trade SRL.

TERMENI SI GARANTIE

Toate produsele comercializate in magazinul online www.amyc.md corespund standardelor de calitate. Apeland la serviciul relatii clienti la numarul de telefon (+373 60) 223 621, clientii pot primi un raspuns calificat la orice intrebare. Compania Active Trade SRL ofera garantie la toata gama de produse.
Pentru a beneficia de termenii si conditiile garantiei este necesar de a prezenta bonul de casa si/sau factura fiscala sau alt document care confirma faptul cumpararii produsului si certificatul de garantie. Cumparatorul adreseaza reclamatiile la calitatea mobilierului si accesoriile acestuia in perioada termenului de garantie, iar in cazul completarii sau a defectelor vizibile - in decurs de 14 de zile din data procurarii.
Daca cumparatorul depisteaza neajunsuri ascunse la produsul procurat, in termenul de garantie, atunci are dreptul de a cere inlaturarea sau reparatia acestora. Informatia detaliată despre pretentiile catre calitatea si returnarea produselor poate fi trimisa pe e-mail, la unul din nr. de telefon indicat în contacte sau prin intermediul formei de contact.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Active Trade SRL, in calitate de autor, proprietar, administrator al www.amyc.md respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site. Prin prezenta, se stabilesc conditiile de utilizare a site-ului www.amyc.md, denumit in continuare Site-ul, de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati, de facto, termenii de utilizare descrisi in continuare. In cazul in care nu sunteti de acord cu prezenta nota, va rugam sa parasiti acest website.

Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal

Site-ul web al Active Trade SRL memoreaza date personale numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra, de exemplu, in cazul unei inregistrari, al unui sondaj de opinie, concurs sau in cursul executarii unui contract. Cand prin intermediul prezentului Site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atat mai necesar in cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site. Informatiile solicitate se refera in special la date personale de identificare sau contactare (nume, adresa, numere de telefon, adresa de e-mail), modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile Active Trade SRL, dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.

Scopul colectarii datelor

Datele dumneavoastra vor fi tratate in conformitate cu legislatia actuala privind Protectia Datelor cu Caracter Personal si vor fi utilizate de catre Active Trade SRL in urmatoarele scopuri:

  • in scopul prelucrarii solicitarii dumneavoastra, solutionarea cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate, inclusiv pentru asistenta clientilor. Active Trade SRL se obliga sa nu faca publice datele cu caracter personal transmise de catre dumneavoastra prin intermediul Site-ului si sa nu le dezvaluie catre terte parti, cu exceptia situatiei partenerilor agreati in mod expres de catre Active Trade SRL. Intr-o asemenea situatie, Active Trade SRL se va asigura ca partenerul colaborator, ales cu atentie, va indeplini cerintele legale cu privire la protectia datelor cu caracter personal.

  • in scopuri statistice, pentru evaluarea gradului de satisfactie al clientilor in raport cu serviciile Active Trade SRL. Raspunsurile dumneavoastra sunt strict confidentiale si vor fi utilizate exclusiv in scopul imbunatatirii serviciilor noastre; datele sunt colectate si prelucrate prin intermediul unei aplicatii externe astfel incat nu va exista nicio conexiune intre datele dumneavoastra cu caracter personal si raspunsurile date de dumneavoastra prin acest chestionar;

  • de marketing direct, respectiv informare prin mesaje transmise prin e-mail si SMS cu privire la produse si servicii (inclusiv noile produse si servicii ale Active Trade SRL), promotii, concursuri sau orice alte actiuni de marketing desfasurate de catre Active Trade SRL si de partenerii sai si administrare a bazei de date clienti (consumatori, numai in masura in care persoana vizata si-a exprimat acordul expres si neechivoc pentru primirea e-mail-ului si/sau telefonului in acest scop;

Tuturor persoanelor care transmit catre site-ul www.amyc.md datele lor personale le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea nr.133 din 08.07.2011 aprobata de Parlamentul Republicii Moldova, privind protectia datelor cu caracter personal.

Dreptul subiectului datelor cu caracter personal

In conformitate cu prevederile Legii nr. 133 din 08.07.2011, subiectul datelor cu caracter personal are urmatoarele drepturi:

  • Dreptul de acces la datele cu caracter personal;

  • Dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal;

  • Dreptul de opozitie al subiectului datelor cu caracter personal, care le poate exercita printr-o cerere scrisa adresata catre Active Trade SRL sau la numarul de telefon: (+373 60) 223 621.

Securitatea Datelor

Masurile de securitate a datelor cu caracter personal sunt stabilite astfel incat sa asigure un nivel adecvat de securitate a datelor cu caracter personal procesate. Active Trade SRL indeplineste cerintele de securitate a datelor cu caracter personal si garanteaza protejarea informatiei si sistemelor informatice de accesul neautorizat, folosirea, dezvaluirea, intreruperea, modificarea ori distrugerea accidentala sau ilegala a datelor cu caracter personal. Acest site adopta toate masurile de securitate pentru a proteja informatiile personale ale utilizatorilor nostri.

Dispozitii finale

Modificari ale prezentei politici de confidentialitate ce vor aparea pe parcurs vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior.
Termenii si Conditiile constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si Active Trade SRL in privinta utilizarii site-ului www.amyc.md. Active Trade SRL isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Daca aveti intrebari cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa ne scrieti la adresa: info@amyc.md. Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea Active Trade SRL sau a afiliatiilor sai. Active Trade SRL va aplica toate masurile de securitate tehnica si organizatorica pentru protejarea datelor asupra carora detine controlul impotriva oricarei situatii de manipulare accidentala sau intentionata, pierdere, distrugere sau impotriva accesului unei persoane neautorizate.

Urmariti-ne pe Facebook