Comanda produsul dorit si garantam cea mai rapida livrare in orice colt al Republicii Moldova!

Livrarea în raza orasului Chișinău se efectuează în decurs 1-3 zile lucrătoare de la plasarea comenzii dvs. Costul livrării pentru o comanda mai mica de >450 lei constituie 35 lei, comenzile mai mari de <450 lei livrarea se va efectua GRATUIT.

Livrare pe teritoriul Republicii Moldova – se efectuează în decurs 1-5 zile lucrătoare de la plasarea comenzii. Suma comenzii ce nu depaseste > 900 lei constituie 75 lei la Nordul si Sudul Moldovei, Zona Centru-49 lei. Comanda care va depasi suma de < 900 lei Livrarea se va efectua – GRATUIT.

Totodata puteti beneficia de produsul comandat in termen restrains, avind posibilitatea de a utiliza serviciul de Livrare Express, care se stabileste costul la operator, in dependeta de adresa livrarii. (costul variază in dependenta de produsul ales si de distanta de la orasul Chisinau).

Menționăm că este necesar să se producă verificarea integrală și lipsa defectelor la exterior a produselor de către cumpărător. Semnătura pusă în certificat de garanție atestă faptul că nu aveți pretenții față de produs și vînzător.

În cazul în care bunurile sunt livrate și corespund cu toate cerintele de garanție, dar din anumite motive Dvs ați decis să nu le cumparați, sunteți obligați să plătiti cheltuielile serviciului de curierat. Deci, înainte de a trimite comanda, asigurați-vă că ați ales exact modelul care doriți să cumpărați, sau concretizati la operator.

Produsele din ceramica sau sticla se verifica pe loc la primire impreuna cu curierul daca nu au defecte.

Atentie!  Produsele fabricate din sticla sau ceramica nu se returneaza.

Urmariti-ne pe Facebook