• Banner

Boxă Bluetooth J003(AW)

259,00 MDL
Cantitate

 

Termeni si conditii de utilizare

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere

Boxă  Bluetooth portabil are un design elegant, modern și sunet surround de înaltă calitate oferit de difuzoare puternice încorporate.

Funcționalitatea largă a difuzorului portabil vă permite să ascultați muzică conectând un dispozitiv mobil, computer, televizor, laptopuri etc. prin intermediul interfețelor încorporate în difuzor.

Suportul pentru tehnologia Bluetooth vă permite să redați muzică în flux de înaltă calitate de pe dispozitive mobile. Sursa de sunet poate fi un telefon mobil, tabletă sau player.

Un difuzor Bluetooth portabil este un partener excelent pentru recreere în aer liber, un gadget util atât acasă, cât și la birou, poate fi instalat cu ușurință pe bicicletă sau scuter, va ocupa puțin spațiu într-un rucsac sau în mână.

Difuzorul nu are nevoie de o sursă de alimentare pentru a fi utilizat, deoarece are o baterie reîncărcabilă încorporată.

Un astfel de dispozitiv este o modalitate excelentă de a nu vă despărți de muzica dvs. preferată și de a o împărtăși cu alții.

Opțiuni de redare:

FM – radio (căutare automată, memorie de post)

redare de pe cardul microSD TF

redare de pe unitatea flash USB

redare prin AUX (capacitatea de a conecta un telefon, tabletă etc.)

Redare Bluetooth

Detalii produs
16 alte produse din aceeași categorie:

Boxă Bluetooth Wave-119(AW)

SKU: 00000001383Un difuzor / player foarte drăguț, care sună bine. Acesta este un difuzor Bluetooth care se conectează cu ușurință la o tabletă sau smartphone. De asemenea, puteți conecta suporturi de stocare microSD și USB. Există, de asemenea, un radio (tuner FM). Coloana este foarte ușoară și confortabilă de ținut în mână, deoarece corpul său are o...

Preț 190,00 MDL
Mai multe
În stoc

Urmariti-ne pe Facebook